Artikler om: Bricksite Builder

Beskyt dine sider med adgangskode

Hvis du gerne vil skjule dit indhold på en enkelt side, eller hele din hjemmeside, kan du vælge at låse den bag en adgangskode.

Sådan ser en låst side ud i Bricksite

Beskyt en side med adgangskode

For at beskytte en underside med adgangskode, skal du:

Tilgå side-indstillinger for den side, du ønsker at beskytte

Vælg fanen "Adgang og synlighed"

Aktiver adgangskode-beskyttelse, og indtast en adgangskode.

Bemærk - du kan ikke se adgangskoden når du først har gemt den. Husk at skrive den ned 😊

Gem siden ved hjælp af knappen nederst

Udgiv din hjemmeside

Video vejledning

Beskyt hele hjemmesiden med adgangskode

Du kan også vælge at låse hele din hjemmeside med en adgangskode.

Bemærk! Hvis du aktiverer en adgangskode på hele hjemmesiden, kan du ikke have individuelle sider låst bag deres egne adgangskode. Koden til hjemmesiden vil fungere som en "Master" adgangskode.

Gå til "Hjemmeside indstillinger" i menuen til venstre

Aktiver "Beskyt med adgangskode" under "Adgang og Synlighed"

Skriv en adgangskode, og gem indstillingerne

Udgiv din hjemmeside.

Der kan gå op til et minut før hjemmesiden er helt klar, når du beskytter den med en adgangskode.

Video vejledning

Opdateret den: 04/09/2024