Artikler om: Bricksite Builder
Denne artikel er også tilgængelig på:

Link til Sektion

Har du en specifik sektion på din hjemmeside, du gerne vil linke til? Det kan f.eks. være en kontaktformular, priser eller lignende. Det kan også være, at du ønsker at lave en såkaldt "one-page" hjemmeside, hvor du - i stedet for at oprette flere sider - blot laver alle dine sektioner på din forside, og så linker til dem via menuen.

Begge dele er heldigvis super nemt. Se vejledningen forneden.

Klargør sektionen

For at kunne linke til en sektion, kræver det at du giver sektionen et navn først.

Klik på "Rediger sektion" på den sektion, du ønsker at linke til.

Giv sektionen et navn under "Avanceret" -> "Sektions navn"

Giv din sektion et navn for at kunne linke til den

Din sektion er nu klar, så du kan linke til den fra knapper, tekst-links eller lignende.

Klik på elementet, du ønsker at lave linket på.

Vælg "Rul til sektion" som link-type

Find sektionen i dropdown-menuen, der dukker op.

Du har nu oprettet et link til din sektion 🥳

Bemærk - sektionslinks kan kun afprøves i forhåndsvisning eller på den udgivne hjemmeside

Video vejledning

Når du har givet din sektion et navn, kan du lave et menupunkt, der linker til den.

Åbn "Sider og Menu" menuen ude til venstre

Klik på "TIlføj ny" knappen i bunden af menuen

Vælg "Link til sektion" muligheden

Opret et sektions-link i din menu

Opret menupunktet og vælg den sektion, du ønsker at linke til.

Vælg den sektion, du ønsker at linke til

Du har nu oprettet et menu-link til din sektion 🥳

Bemærk - sektionslinks kan kun afprøves i forhåndsvisning eller på den udgivne hjemmeside

Video vejledning

Opdateret den: 10/09/2024