Denne artikel er også tilgængelig på:

Overfør Bricksite Premium til en Anden Hjemmeside

Du kan overføre en eksisterende Bricksite Premium fra en gammel til en ny hjemmeside i stedet for at opsige og købe Bricksite Premium på ny. Den nye hjemmeside kan oprettes og redigeres gratis, indtil den er klar. Hvis hjemmesiden ligger på en anden konto, skal support flytte hjemmesiden, abonnementet og domænet til den nye konto.


  1. Opret eller vælg den nye hjemmeside og byg den færdig.
  2. Start med at Udgive hjemmesiden, som skal online.
  3. Under Din Profil ( ⌵ ) tryk på Abonnementer.



  1. Ud for abonnementet trykker du på de tre prikker (•••) og vælger Tilknyt til en anden hjemmeside.
  2. Vælg den ønskede hjemmeside i oversigten og tryk på Tilknyt Premium.



  1. Gå derefter til den nye hjemmesides domæneindstillinger og vælg Tilknyt domæne. Vælg det eksisterende domæne, og gennemfør tilknytningen. Det kan normalt tage få minutter, men i enkelte tilfælde nogle timer, før domænet viser den nye hjemmeside.


Hvis domænet og abonnementet ligger på en anden konto, eller hvis flytningen ikke kan gennemføres selv, skal du kontakte support med e-mailadressen på den nye konto. Support kan flytte hjemmesiden, det aktive Premium-abonnement og det tilknyttede domæne. Når flytningen er gennemført, skal betalingsoplysningerne opdateres på den nye konto. Der oprettes ikke nødvendigvis en faktura med det samme, hvis abonnementet allerede er betalt forud.

Opdateret den: 14/09/2026

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!