Artikler om: Mit Bricksite Selvbetjening
Denne artikel er også tilgængelig på:

Slet Din Hjemmeside

Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette hjemmesiden. Det skal du gøre separat.


Sletning af en hjemmeside kan ikke fortrydes. Vær sikker på at du ønsker at slette din hjemmeside!


  1. Tryk på de tre prikker (•••) ud for hjemmesiden, som skal slettes, og tryk på Slet Hjemmeside.



  1. Bekræft sletning som angivet i vinduet, og klik på Bekræft



  1. Hvis du ønsker at få din bruger helt slettet: ** Se her**.

Opdateret den: 11/08/2026

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!