Artikler om: Domæner

Javascript Redirect

Hvis du efterfølgende skal rette i koden i denne vejledning, så skal du slette siden og oprette den igen.

Som udgangspunkt er det langt lettere for dig blot at oprette et almindeligt link, men hvis det af en eller anden årsag er påkrævet, at en given url, fx https://eksempel.dk/test automatisk skal viderestille til en anden URL, så følg denne vejledning.

Opret en ny side. Hvis du navngiver siden test, og så får siden automatisk URL'en https://eksempel.dk/test/.

Gå ind på siden test, du netop har oprettet.

Tryk på Generelle Indstillinger > Widgets > Custom > fanen Kode og indsæt følgende kode:

<!-- URL skal ændres begge steder. -->
<!-- Javascript-aktiverede browsere. Tidsstemplet er i millisekunder -->
<script>
var URL = "https://eksempel.dk/";
window.setTimeout(function()
	{window.location.replace(URL)},0);
</script>
<!-- Javascript-deaktiverede browsere. Tidsstemplet er i sekunder -->
<noscript>
<meta http-equiv="refresh" content="0; URL=https://eksempel.dk/";/>
	<div>Din browser understøtter ikke Javascript</div>
	<div>Den ønskede side kan derfor ikke vises.</div>
</noscript>

Bemærk, at den vil spørge dig, om du vil forlade siden inde i Editor — dette skal du blot sige 'nej' til, idet den forsøger at viderestille siden.

Ret https://eksempel.dk i den ovenstående kode til den ønskede URL. Det skal du gøre begge steder, hvor dette fremgår.

Udgiv hjemmesiden.

Opdateret den: 24/02/2021