Slet Din Hjemmeside
Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette hjemmesiden. Det skal du gøre separat.
- Tryk på de tre prikker (•••) ud for hjemmesiden, som skal slettes, og tryk på Slet Hjemmeside.

- Bekræft sletning som angivet i vinduet, og klik på Bekræft

- Hvis du ønsker at få din bruger helt slettet: ** Se her**.
Opdateret den: 11/08/2026
Tak!
